I'm back on track

Hei igjen! 

I noen perioder blir man bare lei. Jeg har disse periodene kanskje litt for ofte, vil jeg selv si. Jeg må ærlig innrømme at det å blogge er noe jeg syns er vanskelig. Man skal liksom skive gode, interessante og fangende innlegg til en hver tid. Jeg kunne aldri blitt noe topp blogger. Takk gud for at jeg ikke er det. Jeg hadde aldri taklet så mye dritt kommentaren som veldig mange topp bloggere får. Og ikke minst presset fra alle kanter. Neineinei! Det er jo egentlig ikke noe spesiell grunn til at jeg ikke har blogget på noen måneder, det har bare blitt sånn. Som oftest når jeg skriver innlegg så bruker jeg flere timer, hehe merkelige greier det der. Jajaj,  men kanskje jeg skal oppdatere litt på hva jeg har drevet på med i det siste.. 

 

I tiden uten blogg så har jeg .. 


Badet i lille kipleren, med herlige folk.


Det var kaldt, men jeg lå for det meste på camilla sin badering. 


Solt meg i Bergen by! ikke gale.

 Funnet levende insekter i et uåpnet salathode fra coop. Fy f..

frysninger!!

 

Men over til noe som er bedre, cupcakes! Ble litt stolt over meg selv der ..

 

Fikk også tid til å ta bilder på skolen, ikke så veldig rart når vi meste parten av tiden ikke hadde noe lærer, grunnet eksamen. 


 

Også til noe jeg syns var sykt gøy, jeg fikk prøve bunaden til Camilla!


Litt for stor for meg, men så jo ikke så gale ut. 


Også greide jeg å sovne ute på terrasen etter at dette bilde ble tatt.   Love summertime..

Bildene ble litt *hultatibultat*. Må bli bedre til å ta bilder med speilrefleksen og slutte med web bilder! Glemte og nevnet at dere må følge med på bloggen i morgen eller det blir jo egentlig i dag siden klokke er 04.10 eller mer. Ihvertfall, da skal nemmelig jeg, helene og veline prøve dip dye. Det blir en type hjemmelaget versjon,  tipper det kommer til å se helt forferdelig ut! Senere i dag så skal jeg reise ut på askøy oh tilbringe helgen sammen med Joachim (bror) og Kjæresten Marion. Gleder meg! Men nå har jeg mast lenge nok, håper innlegge ikke ble for langt, hehe. Synes egentlig det er litt gøy med lange innlegg vist det er masse bilder, som i dette tilfellet det er. Men jeg får prøve og sove et par timer før helene ringer å vekker meg .. 

 

Blogge, eller ikke blogge?

4 kommentarer

Emilie

08.06.2012 kl.10:30

wohoooo <3

vanja jensen

08.06.2012 kl.12:11

Blogge! alltid lest bloggen din <3

Susanne Larsen

08.06.2012 kl.12:58

Emilie: hehe <3

Susanne Larsen

08.06.2012 kl.12:58

vanja jensen: Det er bra <3

Skriv en ny kommentar

hits