Update + Patrick Evans spesial

hei hei

Skulle egentlig blogge i går kveld men jeg glemte det helt i og med at jeg koste meg sånn sammen med helene. Jeg hadde hun på liggebesøk, så derfor ble det ikke tid til å blogge. Men akkurat nå skyper jeg med skjønne patrick. Han sendte meg akkurat en utrolig fin sang som jeg aldri har hørt før. 

For å gjøre dette innlegget litt mer gøy å lese så tenkte jeg å avsløre ting om både meg og patrick, så får håpe det jeg sier om patrick faktisk stemmer, hehe. 

1. Jeg og patrick har vært sammen en del ganger når vi var litt mindre. Husker det veldig godt

2. Patrick har verdens tidigste og skjønneste latter

3. Patrick og jeg har aldri drukket alkahol, og det skal vi heller ikke gjøre før vi er ca. 18 år. 

4. Patrick er faktisk veldig flink til å lage mat.  Kom igjen jenter, hvem vil ikke ha en gutt som lager mat?

5. Når jeg snakker så bruker jeg veldig ofte engelske ord fordi jeg ikke husker de norske. 

6. Patrick og jeg liker makrell i tomat, hehhe. YUM

7. I følge en venn av patrick, skal ikke nevne navn så nekter patrick og være den siste som sovner. Så det er ikke så veldig lett å ha han på liggebesøk tydeligvis, hehe. 

8. Når meg og patrick var sammen i 5 eller 6 klassen så ga jeg han et hjerte hvor det sto love you eller noe sånt. Poenget er at i ettertid så har jeg alltid lurt på om han beholdt hjerte jeg gav han. Så i sted så kom vi innpå det temaet og da sa han at han fortsatt hadde det.  Ååe!

den enste bilde jeg og patrick har sammen.

Kom ikke på noe mer, men det hadde vært morsomt om visste noe om enten meg eller patrick som kanskje vi ikke er klar over. KOMMENTER, under om du kommer på noe gøy! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits