My favorite clothes

Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle blogge om i dag, og kom ikke på noen ting. Men så tenkte jeg litt på hvilke innlegg jeg syns er gøy og lese og da kom jeg frem til dette innlegget. Elsker å se andre sine klær og ting, det gir meg masse vis av inspirasjon. Så her er noen av mine favoritt klesplagg i gaderobeskapet.

Det som også er litt gøy er at jeg har så mange fine minner med disse klærene og det får meg til og like dem enda mer. 
Elsker disse to gensrene, de er helt lik bare i forskjellig farge. De har vært mamma sine, men så begynte jeg å låne de. Nå er det bare jeg som bruker dem. Det som er litt kult er at de er ca. 10 år gammle, og du kan ikke merke det engang.

 


Elsker denne, fargen er så fin. Denne genseren har jeg brukt kjempe masse og jeg husker spesielt den ene gangen på skolen da jeg brukte den. Vi tok helt av, trenger ikke si mer. Hmm når jeg tenker meg om så har den gått i gjennom ganske mye. 


Å denne kjolen syns jeg er spesiell og det er akkurat derfor jeg liker den. Denne brukte jeg på ballet i fjor.


Favoritt shortsen min, åå får så sykt sommerfølelse av den. Har brukt den utrolig mye. Jeg mener å huske at jeg hadde det veldig gøy i dronninglund med denne shortsen, hmm diskoteket kanskje?

 

Hadde ikke så veldig mange klær å vise fram akkurat, men håper dere likte innlegget ihvertfall. Nå tenkte jeg å lage sjokoladefondant, hihi. 

 

 

 

3 kommentarer

tinedahl.blogg.no

29.feb.2012 kl.20:55

Så fine klær ! <3

karitam

29.feb.2012 kl.20:57

Hei! Kjempefin blogg, ha en super dag videre, kos deg masse :)

Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake :)

Susanne Larsen

29.feb.2012 kl.23:14

tinedahl.blogg.no: takk <3

Skriv en ny kommentar

hits