Explanation

Det har gått en del timer siden jeg sa at jeg ikke orket mer, men det kribler i fingrene og det er så utrolig vanskelig å holde seg unna bloggen selv om jeg ikke har så mange lesere i ryggen akkurat nå. Tror egentlig mange leste innlegget med et spørsmålstegn i går kveld, for det kom jo egentlig veldig spontant. Problemet mitt akkurat nå er jeg er i en depresiv periode hvor jeg syns alt er veldig skipt. Prøver og muntre meg selv opp hele tiden men jeg er bare så forferdelig sliten på alt som har med skole, trening,  hverdag og alt mulig annet å gjøre. I trøtthet skrev jeg det innlegget i går, men jeg angrer egentlig veldig, for nå har jeg ingenting og drive med! Men jeg er fortsatt veldig usikker på om jeg skal fortsette og blogge, og detter er ikke et rop på oppmerksomhet fra dere som leser bloggen om at dere skal skrive - susanne du måå fortsette, og alt det tulle der. For noe jeg syntes er patetisk er bloggere som skriver, jeg gidd ikke blogge mer vist dere ikke kommenterer, uff nei! 

Akkurat nå ser jeg på the voice, syns det er så merkelig at de ikke tar med enkelte av de flinke som prøver seg. skummelt det der.


koser meg med verdens beste brus, urge. Ikke nok med det, men jeg kjøpte også min egen O,boy boks i ste, så nå blir det ikke tomt for noe med sjokolade i huset.


Min nydelige pus, som faktisk bestemte seg for å lalle mitt i sengen i går når jeg kom hjem å var utslitt etter ballet. Men så stirret hun på meg med de diamant øynene, så da måtte jeg jo bare ligge meg helt ytterst sammenkrøpet i sengen slik at hun fikk den beste plassen. Alltid det beste for pusen min.


5 kommentarer

24.feb.2012 kl.22:12

forsett, og ha en spørsmålsrunde <3

Anita.

24.feb.2012 kl.22:30

Håper du vet at hva enn det måtte være så er jeg alltid her for deg! <3

Susanne Larsen

24.feb.2012 kl.22:35

Anita.: du er bare helt fantastisk Anita <3

Lasse

24.feb.2012 kl.23:12

Sorry, men jeg nekter å la deg slutte <3

helene

25.feb.2012 kl.00:40

Blogg når du vil snuppa <3

Er her for deg uansett hva!!

Skriv en ny kommentar

hits