Min frykt

 Som oftest så skal jeg alltid virke litt tøffere enn det jeg er, og sier alltid at jeg ikke er redd for en dritt. Men jeg tror alle sammen er redd for minst en ting. Jeg vet at jeg ihvertfall er det. Det kan være små ting som edderkopper til litt større ting som flyskrekk. Man kan altså være redd for alt mulig forskjellig, det er jo veldig induviduelt. 

Men min største frykt er egentlig inntrykk. Jeg liker og bli kjent med nye folk og slike ting men jeg er redd for at de skal få et dårlig eller feil inntrykk av meg. Det er ofte slik når du blir kjent med nye folk så får de høre andres meninger om deg og sånn, det kan være både positivt og negativ, men når det er negativt så er det med på å skape det inntrykket den personen har om deg.Det er utrolig dumt, for alle har jo sine meninger og meninger bør være noe du selv mener og ikke noe alle andre mener. Jeg bare hater når folk lenge har tror at man er f.eks bitch, selvdigger, overlegen, miss perfekt og slike ting, så er man jo egentlig ikke det. Jeg har fått hørt noen ganger at jeg virker som en bitch. Det overasker meg utrolig mye! For jeg er langt fra bitch.

Om noen har et slik inntrykk av meg så håper jeg at jeg kan forandre dette. Derfor skal jeg skrive litt om  meg selv, så dere skal få et innblikk i hvordan jeg er som person. 

 

Om meg: Jeg heter Susanne Sundal Larsen og er født 26.September 1996. Om jeg skal beskrive meg selv så vil jeg si at jeg er en veldig positiv jente, og jeg er alltid åpen for å prøve nye ting. Tror vennene mine vil beskrive meg som vill, morsom til tider, spontan og sykt iriterenes når jeg først har begynt. Jeg elsker å synge, og liker å få utfordringer innen sang. Har også merket at jeg er litt høylytt, tar litt plass, og helt vill når jeg er med jentene. Jeg dommer meg ofte ubevist ut, av og til bevist. Ellers er jeg en egentlig er snill og hyggelig jente som alltid vil det beste for mine venner. Jeg støtter alltid mine bestevenner 100 % og sier alltid min mening. Jeg er ikke redd for å snakke imot andre selv om vi er venner, og kan lett starte diskusjoner vist det er noe jeg mener er riktig. Det var litt om meg, sånn jeg ser det. Jeg vil også si det at, det alltid er  positive og negative sider med en, og sånn er det bare. Alle kan ikke like alle, det er alltid 1 person som har noe i mot deg. 

 Hva syns du om dette innlegget?

8 kommentarer

Anita

07.feb.2012 kl.21:47

du er perfekt som du er, ingen er feil fri! du bør hvertfall være stolt av den du er og aldri forrandre deg selv for noen andre <3

Helene Dahle

07.feb.2012 kl.21:53

Du er også verdens beste venn <3

Er så stolt over å kalle deg bestevenn du aner ikke!! <3

Veline torsvik nyborg

07.feb.2012 kl.22:08

you are amwazing just the way you are! loveyou the world greatast <3

Susanne Larsen

08.feb.2012 kl.07:51

Anita: 1 ting jeg har lovet meg selv er å ikke forandre meg for noen <3

Susanne Larsen

08.feb.2012 kl.07:51

Helene Dahle: jeg er utrolig stolt over å få kalle deg verdens bestevenn <3

Susanne Larsen

08.feb.2012 kl.07:51

Veline torsvik nyborg: vennen <3

Vanja

13.feb.2012 kl.08:28

Herligheten, du er helt gal. Men det er sånn vi liker deg, skulle aldri forandret deg uansett

Susanne Larsen

13.feb.2012 kl.19:34

Vanja: hehe tusen takk, tror jeg !

Skriv en ny kommentar

hits